google-site-verification=UuQEDNxand8PXw_qYC87z0SiuQH9HUvwSJ8gBSoo1Go

Uitvaart, Samenzijn en Koffietafel.

 
Bij het overlijden van een dierbare komen er veel dingen op u af, waaronder het regelen van het samenzijn na de begrafenis of crematie. Graag nemen wij u deze zorg uit handen.

 

Rust, ruimte en een deskundige, vriendelijke begeleiding.

 

Een afscheidsbijeenkomst op een bijzondere locatie maakt het afscheid van een dierbare tot een fijn geheel. Steeds vaker kiezen mensen voor een bijzondere locatie. Bij Gasterij De IJzeren Man bent u dan aan een goed adres. Uw samenzijn wordt door Gasterij De IIzeren Man in alle rust en ruimte verzorgd door deskundig, vriendelijk personeel. Alle tafels worden gedekt tot een mooi geheel om het samenzijn zo aangenaam mogelijk te maken. Dit is zowel mogelijk in onze grote en kleine zaal of het oud bruin café. Vanaf 20 tot 150 personen kunnen wij dit voor u verzorgen.

De mogelijkheden zijn helemaal naar u wens aan te passen. Van alleen koffie / thee met een stukje cake of Limburgse vlaai tot aan een compleet verzorgde uit gebreide koffie tafel met soep en broodjes. 

 

Herdenkingsdienst / uitvaart bij Gasterij De IJzeren Man

 

Een passende uitvaart/herdenkingsdienst, in besloten sfeer, geheel volgens eigen wensen en met de accenten die u er aan wilt geven, gebruik makend van onze sfeervolle zaal waarbij de inrichting naar wens kan worden aangepast.

In samenwerking met de uitvaartverzorger worden alle persoonlijke wensen met u besproken o.a. inrichting, audio -visuele middelen e.d. Het crematorium is gelegen in de directe nabijheid van Gasterij De IJzeren Man.

Gasterij De IJzeren Man beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marga van Lierop (+31) 06 105 11 832