google-site-verification=UuQEDNxand8PXw_qYC87z0SiuQH9HUvwSJ8gBSoo1Go

“Grote veranderingen ontstaan als gevolg van veel kleine stapjes”

Na bijna een jaar de deuren open te hebben, hier en daar kleine en grote stappen te hebben gemaakt blijkt dat onze mooie locatie een andere invulling verdient. Een invulling die al vele malen dit jaar als heel fijn en prettig is ervaren en waar ook de meeste aanvraag naar is.

Brasserie Zaal De IJzeren Man zal zijn naam veranderen naar Gasterij De IJzeren Man en gaan we ons specialiseren als vergader- feest en evenementenlocatie.

Van kleine tot grote groepen, vergaderingen, netwerkbijeenkomsten, jubileums, congressen, workshops, activiteiten voor jong en oud.

Daarom werken we alleen volgens telefonische afspraak, bijvoorbeeld voor het bespreken van uw feest, koffietafel, vergadering, evenement of voor het bezichtigen van de zaal.

Op deze manier garanderen wij u dat we u de persoonlijke aandacht kunnen geven, waarvan wij vinden dat u die verdient. U organiseert immers niet elke dag een feest, bijeenkomst of koffietafel. Door uitsluitend op afspraak te werken kunnen wij u van persoonlijk advies op maat voorzien.

Op vrijdag blijven we geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur om onze fijne vaste gasten te kunnen blijven voorzien van een heerlijke kop koffie en een borrel.

Onze grote dank aan de gasten die het afgelopen jaar de weg naar de brasserie wel al hadden gevonden!

#gasterijdeijzerenman #vergaderingen #bijeenkomst #netwerken #zakelijk #prive #feesten #jubilieum #bruiloft #geboorte #babyborrel #kraamfeest #communie #koffietafel #evenementen #vergaderlocatie #gratisparkeren #congres #workshops #meetings #limburg #weert #teambuilding #Gasterij #vergaderlocatie