google-site-verification=UuQEDNxand8PXw_qYC87z0SiuQH9HUvwSJ8gBSoo1Go

Een glimlach, positiviteit en liefde, dat is wat we nu nodig hebben! Hoe leuk is het als jij die glimlach mag versturen maar ook mag ontvangen!

Of je nu zelfstandig ondernemer, moeder/vader, juf/meester, dokter, verpleegst(er), chauffeur, huisvrouw/man bent we hebben het allemaal de afgelopen maanden niet gemakkelijk gehad en kunnen daarom wel een glimlach gebruiken.

Hoe werkt het?
Je geeft je op via onderstaande link. Zodra de inschrijfdatum is geweest gaan wij lootjes trekken. Jouw lootje krijg je via de mail toegestuurd, samen met handige informatie over de persoon waarvoor je een glimlacht gaat maken.

 

https://forms.gle/K6XV2yumfSWeNGVb7

Je gaat opzoek naar leuke cadeautjes. Denk hierbij zeker aan de lokale ondernemers, want die kunnen het hard gebruiken in deze rare tijden.

Voor een bedrag van € 15,- (exclusief verzendkosten) stel je een pakket samen voor degene die jij getrokken hebt. Bij het pakket schrijf je een kaartje met een persoonlijke wens/boodschap voor de ontvanger. Dat alles pak je mooi in, doe je in een doos en stuur je met pakketpost op naar het adres van je lootje. Persoonlijk afgeven mag natuurlijk ook, des te leuker!

Het gaat dus voornamelijk om het plezier van het kopen, maken en het mooi inpakken van de cadeautjes. En om vervolgens zelf een leuk pakket terug te krijgen.

Bezorg jij ook iemand een glimlach?! 😊

#glimlachineendoosje #glimlach #verrassing #swap #kooplokaal #gasterijdeijzerenman #weert